BSO & Peuterspeelgroep

Royal Kids Home is een organisatie die vanuit haar christelijke identiteit streeft naar respectvolle en liefdevolle omgang met elkaar.

Royal Kids Home biedt ieder kind veiligheid en geborgenheid, zodat elk kind op zijn eigen tempo en niveau kan ontwikkelen en ontplooien.

Onze bekwame pedagogisch medewerkers ondersteunen en begeleiden uw kind(eren) in zijn eigen ontwikkelproces.

Royal Kids Home streeft naar een goede samenwerking met ouders.


Flyer royal kids home

Klik op de flyer om deze in het groot te lezen

Royal Kids Home respecteert ieder kind zoals het is. Alle kinderen krijgen bij ons de gelegenheid om door middel van een stimulerende ontwikkelomgeving te leren. Door te spelen, ontwikkelen kinderen zich in hun omgang met anderen. Royal Kids Home biedt kinderen een veilige en vertrouwde groepsomgeving, waar binnen veel ruimte bestaat om op ontdekking te gaan. Een kind ontwikkelt zich van nature op zijn eigen manier. Het kind is hierbij steeds het uitgangspunt. Daarnaast streven wij naar een goede samenwerking met ouders.

De pedagogisch medewerkers van Royal Kids Home ondersteunen en begeleiden de kinderen in het eigen ontwikkelproces en zijn zich bewust van hun verantwoordelijke en veelzijdige taak. Zij gaan liefdevol met de kinderen om en benaderen kinderen positief. Ze kijken en luisteren goed naar het kind en leren de kinderen dankbaarheid aan. Er wordt gewerkt vanuit christelijke normen en waarden, die bijdragen aan een veilige sfeer binnen onze locaties. Onze werkwijze is vormgegeven in het pedagogisch beleid.

 

                                      


 


Start Peuterspeelgroep en BSO

 
Na de zomervakantie start Royal Kids Home, in samenwerking met de school, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang in school. Peuterspeelgroep ‘de Regenboog’ is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden tot ze naar de basisschool gaan. De peuterspeelgroep is 5 ochtenden per week van 8.30 tot 12.00 uur open....
 
gepubliceerd op 09-06-2020
 

Informatie

Website Royalkids home

Teamleidster:

 

    
      Maria
    Overduin             

 

Medewerkers:

        
       Anita                   Nathalie
  Woerdenbach          Verspuij

 

     Isabel
   de Vogel

 

Informatie:

Mail: hetbaken@royalkidshome.nl
Tel: 0682227742
 

Groepen Peutergroep
De Regenboog VVE groep

Kinderen van 2 - 4 jaar

Openingstijden
ma-di-wo-do-vrij van 8.30-11.45 

BSO  
Kinderen van 4-13 jaar (groep 1 t/m 8)

Openingstijden 
ma t/m vr 7.00-19.00